Nieuwe praktijk in gebruik!

We hebben vorige week al wat patiënten gezien en behandeld in de nieuwe behandelruimtes. Maar vanaf maandag 23 juli gaan we de originele ingang weer gebruiken. Zowel de bezoekers voor de fysiotherapie, oefenzaal of podotherapie kunnen weer gewoon naar binnen bij de deur welke al sinds 2002 in gebruik is hiervoor. De vloer ligt erin, de wachtruimte is in een tijdelijk setting ingericht.

Voor ons zijn er nog vrij veel dingen die nog afgewerkt moeten worden. de indeling van de behandelkamers wordt nog in geschoven. Apparatuur in de loopruimte wordt komende donderdag ingesteld door PLT Products. Maar ook natuurlijk de fotowanden zijn nog niet klaar. Hiervan worden de prijswinnaars bekend gemaakt zodra deze geplaatst worden, deze zijn al in bestelling.

Het was zeker een drukke periode om alles bij te houden in de praktijk. Er kwam veel op ons af door de wijzigingen en vragen van alle personen die deelnamen in de verbouwing. Vooral het maken van de keuzes die ontstaan nadat blijkt dat er dingen niet kunnen doorgaan zoals in eerste instantie bedacht is. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Laten we nu eerst maar eens gaan werken en bekijken hoe het functioneert.