Het einde is in zicht

De afgelopen week is er veel gebeurd in de afwerking. Zo zijn de schilders van Middeljans bijzonder druk geweest met de afwerking van de muren. Vooral de balie, waar men omheen kan lopen, kreeg een opvallende afwerking met grijze vlakken.

De deuren zijn door Geugies geplaatst. Deze zijn voorzien van een frisse groen en blauwe kleur. De groene deuren zijn naar de behandelkamers, en de blauwe naar de loopruimte. De balie is voorzien van een witte deur.

De balie is verder afgerond door Braamhorst interieurs, de inrichting en meubilair is geleverd door Kieft All Office en we zijn voorzien van nieuwe pc’s door Forcys. Deze zijn afgestemd op het gebruik van de drukplaat en high speed video analyse.

De vloer in de wachtruimte wordt nog geplaatst als al het schilderwerk klaar is. De indeling van de wachtruimte is iets voor de nabije toekomst. Dit gaan we pas beslissen als alles klaar is en we een goed beeld kunnen vormen wat we nu precies willen. De wachtruimte blijft natuurlijk ook gedeeld van en met de fysiotherapie praktijk.