Team

Ewoud Lalkens podotherapeut

Ewoud Lalkens

Podotherapeut
MSU Echografie voet- en enkelspecialist

Na in Enschede de opleiding tot podotherapeut te hebben afgerond in 2007, heb ik een aantal jaren in loondienst gewerkt. In 2010 ben ik mijn eigen praktijk voor podotherapie begonnen in Sleen. In datzelfde jaar heb ik ook de eerste echografie opleiding gevolgd. Mede hierdoor en mijn sportieve achtergrond (2-voudig Nederlands kampioen motortrial) is de interesse in de sportpodotherapie direct gewekt. Maar juist de afwisseling van verschillende klachten, als ook het begeleiden van diabetische wonden of het plaatsen van nagelbeugels behoren tot mijn specialisaties.

Hillegonda Vos administratie en spin in het web

Hillegonda Vos

Praktijkmanager
FITS (3Dslippers) specialist

In 2015 heb ik een carrièreswitch gemaakt. Ewoud zijn praktijk bestond inmiddels 5 jaar en er was behoefte aan assistentie. Ik was destijds zelf nog werkzaam in de kinderopvang en besloot daarmee te stoppen. Wij zijn beide enthousiast en vooruitstrevend. Dit maakt ons een goed duo. Binnen het bedrijf hou ik mij voornamelijk bezig met het administratieve gedeelte van de diabeteszorg en andere administratieve werkzaamheden. Verder doe ik de marketing en het onderhouden van de social media (facebook, blog, website). Kortom ‘de spin in het web’.

Eric Boersma Lalkens Podotherapie

Eric Boersma

Podotherapeut

In 2017 heb ik de opleiding Podotherapie in Enschede afgerond en sinds september van dat jaar ben ik hier in de praktijk werkzaam. De diversiteit aan klachten die we binnen onze praktijk behandelen spreekt mij erg aan, zoals het maken van nagelbeugels, zolen en ortheses. Als liefhebber van sport en mijn achtergrond in het wielrennen, wil ik mij in de toekomst mogelijk gaan specialiseren in sportpodotherapie. Daarnaast volg ik als specialisatie binnen de podotherapie sinds begin 2019 de opleiding echografie voor voet en enkel.

Aart Scherff register podotherapeut Lalkens Podotherapie

Aart Scherff

Register podotherapeut

Ik heb mijn opleiding podotherapie in Eindhoven om me verder te ontwikkelen als voetspecialist inmiddels afgerond. Een voorwaarde voor die opleiding was een leerwerkplek en dat was voor mij natuurlijk Lalkens Podotherapie. Mijn skills zijn onder andere het plaatsen van nagelbeugels bij ingroeiende nagels en de diabetische- en algehele voetverzorging.
Wellicht treffen we elkaar binnenkort, graag tot dan!