10 JAAR LALKENS PODOTHERAPIE

In juni 2010 openden de deuren van Lalkens podotherapie in Sleen. Ewoud werkte destijds ook nog in loondienst in Emmer-Compascuum. Al snel werd de praktijk drukker en Ewoud kon de combinatie niet meer bolwerken, hierdoor besloot hij te stoppen met zijn loondienst baan als podotherapeut. Afgelopen jaren is er veel veranderd in de praktijk. Zo ben ik (Hillegonda) ,sinds februari 2015, Ewoud komen versterken in de praktijk. Wij hebben twee jaar samen de praktijk gedraaid en toen hebben wij de toch wel spannende stap gezet om personeel aan te nemen. Het werd steeds meer een puzzel om de patiënten in te plannen. En aangezien wij te weinig kamers tot onze beschikking hadden kwamen de verbouw plannen, zoals hier destijds te volgen was via de blogs. Nu bijna een jaar na de verbouwing zijn wij toch heel trots op wat voor praktijk wij onze patiënten kunnen bieden. Wij beschikken over veel onderzoeksmogelijkheden en Ewoud en Eric zijn allebei erg gedreven in hun vak om de patiënten te helpen waar dat kan. Annette die hun assisteert in de werkplaats is daarin niet onmisbaar, ook helpt ze patiënten graag bij het samenstellen van de door haar aangemeten slippers.

In dit jubileum jaar willen wij dan ook wat extra’s doen voor onze patiënten, dit omdat wij door jullie zijn waar wij nu staan. We doen dit jaar verschillende acties, houdt onze site en facebook dus in de gaten.

De eerste jubileum-actie die wij aankondigen, is dat er dit gehele jaar bij iedere Fits slippers en/of huisschoenen er een mooie tas cadeau bij zit. Het is een vilten tas voorzien van ons logo aan 1 zijde. Gelijk al erg handig om de doos in mee te vervoeren naar huis! 🙂