Nieuwe werkplaats

Sinds de start van het bedrijf is het zelfstandig maken van de steunzolen en ook het aanpassen hiervan belangrijk bevonden. Daardoor is er altijd een werkplaats op de locatie in Sleen geweest. Nu 11 jaar later is er geïnvesteerd in een nieuwe werkplaats waardoor er enkele tekortkomingen van de vorige werkplaats zijn verbeterd. Zo is de afzuiging per schuurband automatisch bediend met een sensor zodat er altijd optimaal de stof wordt afgezogen. Ook is er de mogelijkheid om met twee personen aan de schuurmachine te staan. De aandrijving van de schuurbanden is middels een riem waardoor deze aanmerkelijk geluidsarmer is geworden, dit is voor iedereen binnen het pand wel zo prettig.

De bakken op de werktafel kunnen worden ingericht met afdekken op rol zodat er minder moeite gedaan hoeft te worden met de inkoop van verschillende maatvoeringen. Hierdoor is het afdekken van de steunzolen makkelijker en de inkoop sneller. In de werktafel zit een afsluitbare kast voor de opslag van verschillende materialen om de steunzolen mee aan te passen, als ook een handige kast waarin de lijmvoorraad netjes opgeborgen kan worden.

Al met al een mooie verbetering binnen ons bedrijf, en de uitstraling kon ook nog eens in onze bedrijfskleuren worden uitgevoerd!